Full service WordPress bureau

Onze Google Reviews:

★★★★★ (5/5)

Wij zijn specialisten in

WordPress websites

In de afgelopen tien jaar hebben wij honderden WordPress websites ontwikkeld. Door onze jarenlange ervaring en kennis voorzien wij jou van de beste ondersteuning.
Met onze full service dienstverlening adviseren wij jou op het gebied van design, ontwikkeling, onderhoud en beheer. Van begin tot eind weet jij precies wat we gaan doen, hoe we het gaan het doen en waarom we het gaan doen.

Jouw nieuwe WordPress website in 6 stappen

Bekijk de onderstaande zes stappen die wij zetten bij het realiseren van jouw nieuwe WordPress website.

1. Kick-off meeting

We bespreken jouw project tot in detail. Door middel van een briefing en een online of offline meeting bespreken we alle elementen van jouw nieuwe WordPress website.

2. Ontwerpen

Na de kick-off meeting starten wij direct met ontwerpen. Er wordt rekening gehouden met de besproken doelgroep(en), online marketing doelstelling(en) -en met jouw feedback.

3. Ontwikkelen

Na het akkoord op de designs starten we met het ontwikkelen van jouw nieuwe website in onze testomgeving. Via een eigen link kun je meekijken naar de vorderingen.

4. Online marketing

Tijdens -en na de ontwikkeling van de website worden (indien gewenst) zowel SEO als SEA toegepast om de website te optimaliseren voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines.

5. Livegang

Wanneer de website helemaal klaar is voor livegang lanceren we deze online! Voor – tijdens – en na livegang doen wij verschillende checks en analyses om te zien of alles werkt zoals het moet werken.

6. Onderhoud

Nadat de website live is gegaan, is het essentieel om deze goed te onderhouden. Bij ons kun je terecht voor het beheer, de updates en het onderhoud van jouw WordPress website.

Wil je een nieuwe WordPress website?

Dan helpen we je graag! We bieden twee opties bij het ontwikkelen van een nieuwe WordPress website. Er zijn duizenden WordPress thema’s die we kunnen gebruiken voor jouw nieuwe website, maar we kunnen ook een custom thema ontwikkelen. Binnen de wereld van WordPress thema’s hebben wij een selectie gemaakt van geschikte thema’s. Een custom thema is sneller, gebruiksvriendelijker en veiliger. Bovendien heb je met een custom thema echt een uniek design.

Wil je meer willen weten over de verschillen tussen beide trajecten? Lees dan ook eens de blog over WordPress thema’s en Custom Thema’s.

MauritsKraak_2021-7320
MauritsKraak_2021-7231

Heb je al een WordPress website en zoek je hulp?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al een WordPress website hebt en niet op zoek bent naar een vernieuwing hiervan. Daar kunnen wij je vanzelfsprekend ook mee helpen! Wil je de huidige website laten aanpassen, doorontwikkelen, updaten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van online marketing, marketplaces, content of koppelingen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

WordPress projecten

Hieronder zie je een aantal WordPress projecten waar we trots op zijn.

Waarom kiezen voor WordPress​

Met meer dan 40% van alle websites die op het internet draaien, is WordPress het meest gebruikte contentmanagementsysteem ter wereld. Het is een open-source systeem, wat betekent dat je altijd flexibel bent en de vrijheid hebt om jouw website aan te passen aan jouw specifieke behoeften.

Altijd te koppelen aan externe software

Gebruiksvriendelijk en makkelijk om aan te passen

Makkelijk uitbreidbaar voor toekomstige content

Hier helpen we je ook graag mee

Met ons team van online specialisten bieden wij een full service dienstverlening.

Online marketing

Met een succesvolle mix van SEO en SEA maken wij jouw website beter vindbaar in Google.

Lees meer

Design & Content

Onze designers en tekstschrijvers ontwerpen en ontwikkelen de content die past bij jouw wensen en strategie.

Lees meer

Koppelingen

Wij koppelen websites en webshops met externe software/tools zoals Google Analytics en betaalsystemen.

Lees meer

Veelgestelde vragen over WordPress

Geven jullie ook WordPress trainingen?

Ja! We verzorgen WordPress trainingen voor alle niveaus: van beginner tot expert. Voordat de training plaatsvindt bespreken we o.a. wat het doel, de duur, de inhoud en de doelgroep van de training is. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom zou ik kiezen voor technisch onderhoud?

Wij adviseren al onze klanten met een WordPress website om deze technisch te (laten) onderhouden. Het technisch onderhoud bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen.

  • Wij updaten WordPress & plugins
  • Wij beveiligen de WordPress website
  • Wij monitoren de uptime van de WordPress website
  • Wij maken back-ups van de WordPress website
  • Wij bieden WordPress support

Bekijk ook onze informatiepagina over het technisch onderhoud of neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik heb al een WordPress website. Kunnen jullie mij daar ook bij helpen?

Uiteraard! Wil je de website laten aanpassen, doorontwikkelen, updaten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van online marketing, marketplaces, content of koppelingen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Ik wil beginnen met een website. Kan ik later ook een webshop toevoegen?

Ja! Met WooCommerce kan dit heel eenvoudig. Bekijk onze WooCommerce webshops pagina voor meer info.

Waarom zou ik kiezen voor een custom thema?

Een custom thema is sneller, gebruiksvriendelijker en veiliger. Bovendien heb je met een custom thema echt een uniek design. Lees ook eens onze blog over WordPress thema’s en Custom Thema’s.

Betaal ik licentiekosten of andere jaarlijkse kosten voor WordPress?

Nee, je betaalt geen maandelijkse licentiekosten voor WordPress maar het is wel mogelijk dat je maandelijkse kosten hebt wanneer je gebruikmaakt van betaalde plugins. Daarnaast kun je rekening houden met jaarlijkse kosten voor bijvoorbeeld hosting en technisch onderhoud (wanneer je dit uitbesteed).

Blogs

Over websites, webshops en online marketing.

Klanten aan het woord

Ilja Tenholter

Ilja Tenholter

Cygnific - Manager Communication

"Wij zijn erg blij met de nieuwe website. De samenwerking met NEXT LEAD verliep soepel, helder en voorspoedig. NEXT LEAD komt met goede adviezen en begeleiding. Zonder af te wijken van de initiële opdracht wordt het optimale opgeleverd. De samenwerking is ons erg goed bevallen!"

Sylvia Harremanse

Sylvia Harremanse

Ceban Pharmaceuticals - Marketing Manager

"Een aantal jaar werk ik nu al naar volle tevredenheid samen met NEXT LEAD en dat bij verschillende werkgevers. Redenen waarom? De toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt. De bereikbaarheid en ijzersterke communicatie. Als klant geef je een opdracht met een gerust hart aan NEXT LEAD. Oh … en niet te vergeten het pro-actief meedenken met de overall business als kerst op de taart! Voor mij is er niets fijner dan samenwerken met ondernemers die passie hebben voor hun vakgebied."

Pim van Rijswijk

Pim van Rijswijk

VRB Adviesgroep - Directeur

“Wij werken vanuit de VRB Adviesgroep al tien jaar samen met NEXT LEAD. Zij helpen ons naast de realisatie van het e-commerce (website / webshop) gedeelte, ook met de daarop volgende stappen richting e-business. Nadat iemand zich via de – inmiddels door NEXT LEAD vernieuwde – website van de VRB Adviesgroep kenbaar heeft gemaakt, wordt deze lead ook digitaal opgevolgd (e-business).”

MauritsKraak_2021-7231

Ben jij klaar voor de next step?

We plannen graag een vrijblijvend (video)gesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Of neem op een andere manier contact op:

Selectie van onze opdrachtgevers

Veldzigt 22
3454 PW De Meern (Utrecht)

Telefoonnummer: 030-42 00 445
E-mail: info@nextlead.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 47 recensies
Een aantal jaar werk ik nu al naar volle tevredenheid samen met NEXT LEAD en dat bij verschillende werkgevers. Redenen waarom? De toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt. De bereikbaarheid en ijzersterke communicatie. Als klant geef je een opdracht met een gerust hart aan NEXT LEAD. Oh … en niet te vergeten het pro-actief meedenken met de overall business als kers op de taart! Voor mij is er niets fijner dan samenwerken met ondernemers die passie hebben voor hun vakgebied.
Sylvia
Sylvia
20 Januari 2024
NEXT LEAD heeft ons uitstekend geholpen met het opzetten van onze SEA en SEO strategie. Een goede partner die kan denken én doen.
Gabrielle Zonneveld Piek
Gabrielle Zonneveld Piek
4 December 2023
Team Nextlead heeft onze webshop geheel geüpdatet, en diverse plugins vernieuwd, alles werkte daarna weer prima!
Edu Buijtenhuis
Edu Buijtenhuis
29 November 2023
Het is inmiddels al jaren terug dat we Alexander hebben benaderd of hij niet alleen flyers, maar ook een website kon ontwerpen voor ons kinderdagverblijf. We zijn kleinschalig en redelijk uniek, wat het vaak lastig maakt een externe partij uit te leggen wat we voor ogen hebben. Alexander bleek ontzettend makkelijk te benaderen (nu nog bij plotse bestands wijzigingen door bv een inspectie) en begreep ons direct. Zo is het vernieuwen van onze website een paar maanden terug ook erg soepel verlopen. Hij regelde alles, ik lever alleen de teksten. We zitten al krap genoeg in onze tijd! Zouden we opnieuw een bedrijf beginnen dan hoef ik niet te twijfelen waar we zullen beginnen. Het begint met een appje naar Alexander. Top-werk!
Ellimo
Ellimo
21 November 2023
Super samenwerking gehad met Next Lead! De communicatie was goed, snel en flexibel. Het team van Next Lead, heeft onze website van concept tot aan uitvoering goed begeleid met een super mooi resultaat. Wij zijn blij met Next lead als partner en kijken uit naar nog vele mooie projecten samen.
Marketing Bipharma
Marketing Bipharma
28 September 2023
Next Lead is transparant over de mogelijkheden en stelt zich op als partner. Ze zijn goed bereikbaar en flexibel.
Anne van Dam
Anne van Dam
1 September 2023
Next lead heeft net de nieuwe website gebouwd voor Jetchair en zoals we al een paar jaar van ze gewend zijn is dit heel soepel verlopen. Snelle communicatie, begrijpen wat we willen en altijd bereikbaar. Super bedankt Team Next Lead.
Wim In ‘t veen
Wim In ‘t veen
30 Augustus 2023
Snel en betrouwbaar. Professioneel, Servicebewust en goede ondersteuning
Theo Hijdra
Theo Hijdra
28 Augustus 2023
Ze zijn snel, flexibel en denken goed mee!
Bas Vriens
Bas Vriens
26 Augustus 2023
Beste Alexander en je collega's van Next Lead, Wat ben ik blij met jullie hulp, meedenken, steun en arbeid om mijn website te kunnen voltooien. Graag wil ik jullie laten weten dat ik heb ervaren dat jullie goed hebben kunnen aansluiten bij en afstemmen op mijn proces, constant. Stap voor stap, met veel geduld van jullie zijde, met een luisterend oor en waardevolle feedback, meedenkend op mijn pad naar het komen tot mijn website. Ik ben ook heel blij met het logo waarin jullie in het proces tot het komen tot mijn logo met me hebben meegedacht en constant hebben afgestemd op mijn wensen en behoeften, met daarbij ook jullie creativiteit. Het logo klopt qua vorm, ontwerp en kleur. Het klopt helemaal, van A tot Z in het proces, dat heeft geresulteerd in dit resultaat: mijn website. Ik ben onder de indruk van wat jullie mij hebben gebracht op basis van mijn wensen, behoeften, input en aanreiken. Waar jullie hebben kunnen volgen in dat wat ik wil brengen en zenden. Waarbij ik je richting die ik hierin nodig had, je tips en adviezen heel waardevol vond, Alexander. Alles begint bij luisteren, écht luisteren. En dat heb ik in jullie ontmoet. Het was een waar proces. Ik voel me dankbaar 🙏 Hartelijke groet, Franka Guiking
Franka Guiking
Franka Guiking
24 Juli 2023

Veldzigt 22
3454 PW De Meern (Utrecht)

Telefoonnummer: 030-42 00 445
E-mail: info@nextlead.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 47 recensies
Een aantal jaar werk ik nu al naar volle tevredenheid samen met NEXT LEAD en dat bij verschillende werkgevers. Redenen waarom? De toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt. De bereikbaarheid en ijzersterke communicatie. Als klant geef je een opdracht met een gerust hart aan NEXT LEAD. Oh … en niet te vergeten het pro-actief meedenken met de overall business als kers op de taart! Voor mij is er niets fijner dan samenwerken met ondernemers die passie hebben voor hun vakgebied.
Sylvia
Sylvia
20 Januari 2024
NEXT LEAD heeft ons uitstekend geholpen met het opzetten van onze SEA en SEO strategie. Een goede partner die kan denken én doen.
Gabrielle Zonneveld Piek
Gabrielle Zonneveld Piek
4 December 2023
Team Nextlead heeft onze webshop geheel geüpdatet, en diverse plugins vernieuwd, alles werkte daarna weer prima!
Edu Buijtenhuis
Edu Buijtenhuis
29 November 2023
Het is inmiddels al jaren terug dat we Alexander hebben benaderd of hij niet alleen flyers, maar ook een website kon ontwerpen voor ons kinderdagverblijf. We zijn kleinschalig en redelijk uniek, wat het vaak lastig maakt een externe partij uit te leggen wat we voor ogen hebben. Alexander bleek ontzettend makkelijk te benaderen (nu nog bij plotse bestands wijzigingen door bv een inspectie) en begreep ons direct. Zo is het vernieuwen van onze website een paar maanden terug ook erg soepel verlopen. Hij regelde alles, ik lever alleen de teksten. We zitten al krap genoeg in onze tijd! Zouden we opnieuw een bedrijf beginnen dan hoef ik niet te twijfelen waar we zullen beginnen. Het begint met een appje naar Alexander. Top-werk!
Ellimo
Ellimo
21 November 2023
Super samenwerking gehad met Next Lead! De communicatie was goed, snel en flexibel. Het team van Next Lead, heeft onze website van concept tot aan uitvoering goed begeleid met een super mooi resultaat. Wij zijn blij met Next lead als partner en kijken uit naar nog vele mooie projecten samen.
Marketing Bipharma
Marketing Bipharma
28 September 2023
Next Lead is transparant over de mogelijkheden en stelt zich op als partner. Ze zijn goed bereikbaar en flexibel.
Anne van Dam
Anne van Dam
1 September 2023
Next lead heeft net de nieuwe website gebouwd voor Jetchair en zoals we al een paar jaar van ze gewend zijn is dit heel soepel verlopen. Snelle communicatie, begrijpen wat we willen en altijd bereikbaar. Super bedankt Team Next Lead.
Wim In ‘t veen
Wim In ‘t veen
30 Augustus 2023
Snel en betrouwbaar. Professioneel, Servicebewust en goede ondersteuning
Theo Hijdra
Theo Hijdra
28 Augustus 2023
Ze zijn snel, flexibel en denken goed mee!
Bas Vriens
Bas Vriens
26 Augustus 2023
Beste Alexander en je collega's van Next Lead, Wat ben ik blij met jullie hulp, meedenken, steun en arbeid om mijn website te kunnen voltooien. Graag wil ik jullie laten weten dat ik heb ervaren dat jullie goed hebben kunnen aansluiten bij en afstemmen op mijn proces, constant. Stap voor stap, met veel geduld van jullie zijde, met een luisterend oor en waardevolle feedback, meedenkend op mijn pad naar het komen tot mijn website. Ik ben ook heel blij met het logo waarin jullie in het proces tot het komen tot mijn logo met me hebben meegedacht en constant hebben afgestemd op mijn wensen en behoeften, met daarbij ook jullie creativiteit. Het logo klopt qua vorm, ontwerp en kleur. Het klopt helemaal, van A tot Z in het proces, dat heeft geresulteerd in dit resultaat: mijn website. Ik ben onder de indruk van wat jullie mij hebben gebracht op basis van mijn wensen, behoeften, input en aanreiken. Waar jullie hebben kunnen volgen in dat wat ik wil brengen en zenden. Waarbij ik je richting die ik hierin nodig had, je tips en adviezen heel waardevol vond, Alexander. Alles begint bij luisteren, écht luisteren. En dat heb ik in jullie ontmoet. Het was een waar proces. Ik voel me dankbaar 🙏 Hartelijke groet, Franka Guiking
Franka Guiking
Franka Guiking
24 Juli 2023
© Copyright NEXT LEAD B.V. 2024 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Disclaimer