Full service WordPress bureau

Onze Google Reviews:

★★★★★ (4,9/5)

Wij zijn specialisten in

WooCommerce webshops

Door onze jarenlange ervaring met WooCommerce ontwikkelen -en beheren wij winstgevende webshops van onze klanten. WooCommerce is een super gebruiksvriendelijk e-commerce platform. Graag helpen we jou ook met jouw WooCommerce webshop.

Jouw nieuwe WooCommerce webshop in 6 stappen

Bekijk de onderstaande zes stappen die wij zetten bij het realiseren van jouw nieuwe WooCommerce webshop.

1. Kick-off meeting

We bespreken jouw project tot in detail. Door middel van een briefing en een online of offline meeting bespreken we alle elementen van jouw nieuwe WooCommerce webshop.

2. Ontwerpen

Na de kick-off meeting starten wij direct met ontwerpen. Er wordt rekening gehouden met de besproken doelgroep(en), online marketing doelstelling(en) -en met jouw feedback.

3. Ontwikkelen

Na het akkoord op de designs starten we met het ontwikkelen van jouw nieuwe webshop in onze testomgeving. Via een eigen link kun je meekijken naar de vorderingen.

4. Online marketing

Tijdens -en na de ontwikkeling van de website worden (indien gewenst) zowel SEO als SEA toegepast om de website te optimaliseren voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines.

5. Livegang

Wanneer de webshop helemaal klaar is voor livegang lanceren we deze online! Voor – tijdens – en na livegang doen wij verschillende checks en analyses om te zien of alles werkt zoals het moet werken.

6. Onderhoud

Nadat de webshop live is gegaan, is het essentieel om deze goed te onderhouden. Bij ons kun je terecht voor het beheer, de updates en het onderhoud van jouw WooCommerce webshop.

Wil je een nieuwe WooCommerce webshop?

WooCommerce is een open source e-commerce platform en gebaseerd op WordPress. Met het WooCommerce platform kun je snel (door)ontwikkelen en is daardoor erg geschikt voor (snel)groeiende webshops.

Door middel van plugins en koppelingen met externe software is de WooCommerce webshop eenvoudig uit te breiden en bovendien kunnen zo de kosten beperkt worden.

Wij ontwikkelen WooCommerce webshops op basis van WooCommerce thema’s en/of custom thema’s. Een custom thema is sneller, gebruiksvriendelijker en veiliger. Bovendien heb je met een custom thema echt een uniek design.

Young serious webdesigner in casualwear working over new website on computer while sitting in front of monitor and typing
Young casual businessman sitting in front of lapto pand concentrating on web design work

Heb je al een WooCommerce webshop en zoek je hulp?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al een WooCommerce webshop hebt en niet op zoek bent naar een vernieuwing hiervan. Daar kunnen wij je vanzelfsprekend ook mee helpen! Wil je de huidige webshop laten aanpassen, doorontwikkelen, updaten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van online marketing, marketplaces, content of koppelingen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

WooCommerce projecten

Hieronder zie je een aantal WooCommerce projecten waar we trots op zijn.

Waarom kiezen voor WooCommerce

Ontdek het meest populaire e-commerce platform van Nederland. Met WooCommerce ben je verzekerd van flexibiliteit, schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Populairste e-commerce platform in Nederland

Altijd te koppelen aan externe software

Gebruiksvriendelijk en makkelijk te leren

Hier helpen we je ook graag mee

Met ons team van online specialisten bieden wij een full service dienstverlening.

Online marketing

Met een succesvolle mix van SEO en SEA maken wij websites en webshops beter vindbaar in Google.

Lees meer

Marketplaces

Verkoop jouw producten (ook) via andere platforms en kanalen zoals Bol.com, Amazon en Marktplaats.

Lees meer

Koppelingen

Wij koppelen websites en webshops met externe software/tools zoals Google Analytics en betaalsystemen.

Lees meer

Veelgestelde vragen over WooCommerce

Geven jullie ook WooCommerce trainingen?

Ja! We verzorgen WooCommerce trainingen voor alle niveaus: van beginner tot expert. Voordat de training plaatsvindt bespreken we o.a. wat het doel, de duur, de inhoud en de doelgroep van de training is. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom zou ik kiezen voor technisch onderhoud?

Wij adviseren al onze klanten met een WooCommerce webshop om deze technisch te (laten) onderhouden. Het technisch onderhoud bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen.

  • Wij updaten WooCommerce, WordPress & plugins
  • Wij beveiligen de WooCommerce webshop
  • Wij monitoren de uptime van de WooCommerce webshop
  • Wij maken back-ups van de WooCommerce webshop
  • Wij bieden WooCommerce support

Bekijk ook onze informatiepagina over het technisch onderhoud of neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoeveel producten kan ik toevoegen aan een WooCommerce webshop?

Een WooCommerce webshop is perfect geschikt voor een productaanbod tot 10.000 artikelen.

Blogs

Over websites, webshops en online marketing.

Klanten aan het woord

Bart Schoorl

Bart Schoorl

Zaaam - Mede-eigenaar

“We hebben de afgelopen maanden erg prettig samengewerkt met NEXT LEAD tijdens de ontwikkeling van de nieuwe webshop. Sinds de livegang van de shop ondersteunt NEXT LEAD ons met doorontwikkelingen en optimalisaties van de webshop. Bovendien denkt NEXT LEAD als partner mee over het realiseren van doelstellingen en het kiezen van de juiste oplossingen en strategie.”

Sylvia Harremanse

Sylvia Harremanse

Ceban Pharmaceuticals - Marketing Manager

"Een aantal jaar werk ik nu al naar volle tevredenheid samen met NEXT LEAD en dat bij verschillende werkgevers. Redenen waarom? De toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt. De bereikbaarheid en ijzersterke communicatie. Als klant geef je een opdracht met een gerust hart aan NEXT LEAD. Oh … en niet te vergeten het pro-actief meedenken met de overall business als kerst op de taart! Voor mij is er niets fijner dan samenwerken met ondernemers die passie hebben voor hun vakgebied."

Leon de Vries

Leon de Vries

Beryl Media - Directeur

“NEXT LEAD is professioneel en voldoet aan de verwachtingen. Mijn keuze voor NEXT LEAD is tot dusver goed bevallen. De voornaamste eigenschap die ik waardeer is dat er wordt meegedacht. Niet alleen een opdracht uitvoeren, maar ook de opdracht aanvullen of kritische vragen stellen omdat ‘wat wij denken dat juist is’ niet altijd de beste optie of keuze is.”

Ben jij klaar voor de next step?

We plannen graag een vrijblijvend (video)gesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Of neem op een andere manier contact op:

Selectie van onze opdrachtgevers

Veldzigt 22
3454 PW De Meern (Utrecht)

Telefoonnummer: 030-42 00 445
E-mail: info@nextlead.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 44 recensies
Super samenwerking gehad met Next Lead! De communicatie was goed, snel en flexibel. Het team van Next Lead, heeft onze website van concept tot aan uitvoering goed begeleid met een super mooi resultaat. Wij zijn blij met Next lead als partner en kijken uit naar nog vele mooie projecten samen.
W. Beelen
W. Beelen
28 September 2023
Next Lead is transparant over de mogelijkheden en stelt zich op als partner. Ze zijn goed bereikbaar en flexibel.
Anne van Dam
Anne van Dam
1 September 2023
Next lead heeft net de nieuwe website gebouwd voor Jetchair en zoals we al een paar jaar van ze gewend zijn is dit heel soepel verlopen. Snelle communicatie, begrijpen wat we willen en altijd bereikbaar. Super bedankt Team Next Lead.
Wim In ‘t veen
Wim In ‘t veen
30 Augustus 2023
Snel en betrouwbaar. Professioneel, Servicebewust en goede ondersteuning
Theo Hijdra
Theo Hijdra
28 Augustus 2023
Ze zijn snel, flexibel en denken goed mee!
Bas Vriens
Bas Vriens
26 Augustus 2023
Beste Alexander en je collega's van Next Lead, Wat ben ik blij met jullie hulp, meedenken, steun en arbeid om mijn website te kunnen voltooien. Graag wil ik jullie laten weten dat ik heb ervaren dat jullie goed hebben kunnen aansluiten bij en afstemmen op mijn proces, constant. Stap voor stap, met veel geduld van jullie zijde, met een luisterend oor en waardevolle feedback, meedenkend op mijn pad naar het komen tot mijn website. Ik ben ook heel blij met het logo waarin jullie in het proces tot het komen tot mijn logo met me hebben meegedacht en constant hebben afgestemd op mijn wensen en behoeften, met daarbij ook jullie creativiteit. Het logo klopt qua vorm, ontwerp en kleur. Het klopt helemaal, van A tot Z in het proces, dat heeft geresulteerd in dit resultaat: mijn website. Ik ben onder de indruk van wat jullie mij hebben gebracht op basis van mijn wensen, behoeften, input en aanreiken. Waar jullie hebben kunnen volgen in dat wat ik wil brengen en zenden. Waarbij ik je richting die ik hierin nodig had, je tips en adviezen heel waardevol vond, Alexander. Alles begint bij luisteren, écht luisteren. En dat heb ik in jullie ontmoet. Het was een waar proces. Ik voel me dankbaar 🙏 Hartelijke groet, Franka Guiking
Franka Guiking
Franka Guiking
24 Juli 2023
Een aantal jaar werk ik nu al naar volle tevredenheid samen met NEXT LEAD en dat bij verschillende werkgevers. Redenen waarom? De toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt. De bereikbaarheid en ijzersterke communicatie. Als klant geef je een opdracht met een gerust hart aan NEXT LEAD. Oh … en niet te vergeten het pro-actief meedenken met de overall business als kerst op de taart! Voor mij is er niets fijner dan samenwerken met ondernemers die passie hebben voor hun vakgebied.
Sylvia
Sylvia
19 April 2023
Goede service
Lilian Keijbets
Lilian Keijbets
12 Maart 2023
Hele fijne samenwerking, het schakelen gaat snel met Next Lead en ze waren erg flexibel gedurende het hele proces.
Ruben Balfoort
Ruben Balfoort
2 Maart 2023
Wij zijn erg blij met de nieuwe website. De samenwerking met NEXT LEAD verliep soepel, helder en voorspoedig. NEXT LEAD komt met goede adviezen en begeleiding. Zonder af te wijken van  de initiële opdracht wordt het optimale opgeleverd. De samenwerking is ons erg goed bevallen!
Ilja Tenholter
Ilja Tenholter
2 Januari 2023

Veldzigt 22
3454 PW De Meern (Utrecht)

Telefoonnummer: 030-42 00 445
E-mail: info@nextlead.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 44 recensies
Super samenwerking gehad met Next Lead! De communicatie was goed, snel en flexibel. Het team van Next Lead, heeft onze website van concept tot aan uitvoering goed begeleid met een super mooi resultaat. Wij zijn blij met Next lead als partner en kijken uit naar nog vele mooie projecten samen.
W. Beelen
W. Beelen
28 September 2023
Next Lead is transparant over de mogelijkheden en stelt zich op als partner. Ze zijn goed bereikbaar en flexibel.
Anne van Dam
Anne van Dam
1 September 2023
Next lead heeft net de nieuwe website gebouwd voor Jetchair en zoals we al een paar jaar van ze gewend zijn is dit heel soepel verlopen. Snelle communicatie, begrijpen wat we willen en altijd bereikbaar. Super bedankt Team Next Lead.
Wim In ‘t veen
Wim In ‘t veen
30 Augustus 2023
Snel en betrouwbaar. Professioneel, Servicebewust en goede ondersteuning
Theo Hijdra
Theo Hijdra
28 Augustus 2023
Ze zijn snel, flexibel en denken goed mee!
Bas Vriens
Bas Vriens
26 Augustus 2023
Beste Alexander en je collega's van Next Lead, Wat ben ik blij met jullie hulp, meedenken, steun en arbeid om mijn website te kunnen voltooien. Graag wil ik jullie laten weten dat ik heb ervaren dat jullie goed hebben kunnen aansluiten bij en afstemmen op mijn proces, constant. Stap voor stap, met veel geduld van jullie zijde, met een luisterend oor en waardevolle feedback, meedenkend op mijn pad naar het komen tot mijn website. Ik ben ook heel blij met het logo waarin jullie in het proces tot het komen tot mijn logo met me hebben meegedacht en constant hebben afgestemd op mijn wensen en behoeften, met daarbij ook jullie creativiteit. Het logo klopt qua vorm, ontwerp en kleur. Het klopt helemaal, van A tot Z in het proces, dat heeft geresulteerd in dit resultaat: mijn website. Ik ben onder de indruk van wat jullie mij hebben gebracht op basis van mijn wensen, behoeften, input en aanreiken. Waar jullie hebben kunnen volgen in dat wat ik wil brengen en zenden. Waarbij ik je richting die ik hierin nodig had, je tips en adviezen heel waardevol vond, Alexander. Alles begint bij luisteren, écht luisteren. En dat heb ik in jullie ontmoet. Het was een waar proces. Ik voel me dankbaar 🙏 Hartelijke groet, Franka Guiking
Franka Guiking
Franka Guiking
24 Juli 2023
Een aantal jaar werk ik nu al naar volle tevredenheid samen met NEXT LEAD en dat bij verschillende werkgevers. Redenen waarom? De toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt. De bereikbaarheid en ijzersterke communicatie. Als klant geef je een opdracht met een gerust hart aan NEXT LEAD. Oh … en niet te vergeten het pro-actief meedenken met de overall business als kerst op de taart! Voor mij is er niets fijner dan samenwerken met ondernemers die passie hebben voor hun vakgebied.
Sylvia
Sylvia
19 April 2023
Goede service
Lilian Keijbets
Lilian Keijbets
12 Maart 2023
Hele fijne samenwerking, het schakelen gaat snel met Next Lead en ze waren erg flexibel gedurende het hele proces.
Ruben Balfoort
Ruben Balfoort
2 Maart 2023
Wij zijn erg blij met de nieuwe website. De samenwerking met NEXT LEAD verliep soepel, helder en voorspoedig. NEXT LEAD komt met goede adviezen en begeleiding. Zonder af te wijken van  de initiële opdracht wordt het optimale opgeleverd. De samenwerking is ons erg goed bevallen!
Ilja Tenholter
Ilja Tenholter
2 Januari 2023

© Copyright NEXT LEAD B.V. 2023 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Disclaimer