Full service WordPress bureau

Onze Google Reviews:

★★★★★ (5/5)

WordPress website laten maken? Zet vandaag nog de eerste stap

In de afgelopen tien jaar hebben honderden bedrijven hun WordPress website laten maken door NEXT LEAD. Door onze jarenlange ervaring en kennis voorzien wij jou van de beste ondersteuning. Je kunt zeggen dat wij aardig zijn doorgewinterd in ons vakgebied!

Met onze full service dienstverlening adviseren wij jou op het gebied van design, ontwikkeling, onderhoud, online marketing en beheer. Van begin tot eind weet jij precies wat we gaan doen, hoe we het gaan het doen en waarom we het gaan doen.

Waarom kiezen voor WordPress​

Met meer dan 40% van alle websites die op het internet draaien, is WordPress het meest gebruikte contentmanagementsysteem ter wereld. Het is een open-source systeem, wat betekent dat je altijd flexibel bent en de vrijheid hebt om jouw website aan te passen aan jouw specifieke behoeften.

Altijd te koppelen aan externe software

Gebruiksvriendelijk en makkelijk om aan te passen

Makkelijk uitbreidbaar voor toekomstige content

Jouw nieuwe WordPress website in 6 stappen

Bekijk de onderstaande zes stappen die worden gezet bij het laten maken van jouw WordPress website.

1. Kick-off meeting

We bespreken jouw project tot in detail. Door middel van een briefing en een online of offline meeting bespreken we alle elementen van jouw nieuwe WordPress website.

2. Ontwerpen

Na de kick-off meeting starten wij direct met ontwerpen. Er wordt rekening gehouden met de besproken doelgroep(en), online marketing doelstelling(en) en met jouw feedback.

3. Ontwikkelen

Na het akkoord op de designs starten we met het ontwikkelen van jouw nieuwe website in onze testomgeving. Via een eigen link kun je meekijken naar de vorderingen.

4. Online marketing

Tijdens -en na de ontwikkeling van de website worden (indien gewenst) zowel SEO als SEA toegepast om de website te optimaliseren voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines.

5. Livegang

Wanneer de website helemaal klaar is voor livegang lanceren we deze online! Voor – tijdens – en na livegang doen wij verschillende checks en analyses om te zien of alles werkt zoals het moet werken.

6. Onderhoud

Nadat de website live is gegaan, is het essentieel om deze goed te onderhouden. Bij ons kun je terecht voor het beheer, de updates en het onderhoud van jouw WordPress website.

Waarom jouw WordPress website laten maken door NEXT LEAD? Alle mogelijkheden op een rijtje

Maatwerk WordPress website

Door onze jarenlange ervaring en haarscherpe focus weten wij precies de WordPress website van jouw dromen te maken, zonder dat jij het zware werk hoeft te verrichten. Wij maken een super snelle én beveiligde website die volledig geoptimaliseerd is voor het aantrekken van jouw doelgroep.  Wanneer je een WordPress-website door ons hebt laten maken, kun je erop vertrouwen dat wij zowel op technisch als artistiek vlak zullen uitblinken met het ontwikkelen van jouw website waar je jaren mee vooruit kunt.

Uniek design

Wij willen unieke wensen en uitdagingen niet aanpakken met standaardoplossingen. Of je nou kiest voor een bestaand WordPress thema of een compleet Custom thema; met ons ervaren team kunnen wij van de visie die jij voor ogen hebt een tastbaar design maken wat volledig aansluit op jouw behoeftes. Je kunt er dus op rekenen dat wij goed zullen luisteren naar jouw wensen en voorkeuren. Precies op de manier hoe jij het wilt hebben.

Dit hebben wij ontwikkeld

Hieronder zie je een aantal WordPress projecten waar we trots op zijn.

Razendsnelle website

De laadsnelheid moet als een speer gaan. Je wilt geen bezoekers verliezen omdat jouw website als een slak van pagina tot pagina aan het kruipen is. Volgens Google zullen de meeste bezoekers een website verlaten als het laden meer dan 3 seconden duurt. Kissmetrics geeft aan dat 47% van de bezoekers verwacht dat het laden van een website 2 seconden of minder moet duren, en 40% verlaat jouw website als het meer dan 3 seconden duurt. Snelle laadtijden zijn dus cruciaal om ervoor te zorgen dat bezoekers op jouw website blijven. Bij een WordPress website laten maken is het goed om een partij uit te kiezen die net zoveel zorg wil geven aan jouw website. Je kunt erop vertrouwen dat wij alles continu in de gaten houden en ook de website willen zien vlammen! Reken er maar op dat je met jouw vertrouwen in ons gegarandeerd een snelle website en vlotte communicatie ervoor terug krijgt.

Jouw website is ten alle tijden bereikbaar

Het is van cruciaal belang dat jouw WordPress website op elk moment toegankelijk is. Met onze uptime monitoring service houden we voortdurend in de gaten of jouw website online is. Zodra er een probleem wordt gedetecteerd en de website niet bereikbaar is, krijgen we direct een melding. Hierdoor kunnen we snel actie ondernemen om het probleem op te lossen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw website altijd probleemloos bereikbaar is, 24/7, om zo een uiterst gebruiksvriendelijke ervaring voor jouw bezoekers te garanderen.

Veiligheidsmaatregelen

Jouw WordPress website dient 100% van de tijd goed beveiligd zijn. Met behulp van geavanceerde beveiligingstools zorgen wij ervoor dat ongewenste bezoekers buiten de deur worden gehouden. Een voorbeeld hiervan is het blokkeren van (onbekende) IP-adressen die proberen in te loggen op de back-end van de WordPress website. Je kunt erop vertrouwen dat wij de bewakers van jouw digitale fort zijn. Lees hier meer over op onze blog over hackers.

Juiste integratie van plugins

Bij een WordPress website laten maken zijn plugins een essentieel onderdeel van het gehele ecosysteem. Zonder diepgaande technische kennis of programmeervaardigheden, kun je deze stukjes software gemakkelijk installeren op jouw WordPress website zodat je gebruik kunt maken van extra functies. Denk aan simpele tools zoals het toevoegen van contactformulieren, social media knoppen, kalenders of wat meer geavanceerde plugins speciaal bedoeld voor SEO-optimalisatie of beveiliging. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben daarom begrip voor de complexiteit van het kiezen van de juiste plugins, omdat deze keuzes ook weer invloed hebben op bijvoorbeeld de performance van jouw website. Wij helpen graag bij het selecteren en implementeren van plugins zodat al jouw wensen op de beste wijze worden geïntegreerd in jouw platform. Hier lees je meer over de meest populaire WordPress plugins.

API’s en koppelingen: Integratie van alle systemen

API’s en koppelingen spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de functionaliteit van WordPress websites. Bij NEXT LEAD begrijpen we de waarde van deze technologieën en streven we ernaar om hun potentieel ten volle te benutten.

API’s (Application Programming Interfaces), zijn definities en protocollen waarmee softwaretoepassingen met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen. Dit betekent voor ontwikkelaars dat ze de mogelijkheid hebben om externe functies en data te integreren in WordPress-websites.

Koppelingen vormen de brug tussen API’s en de WordPress website zelf. Door middel van code of plugins worden deze integraties tot stand gebracht, waardoor nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd aan de site. Denk hierbij aan koppelingen met jouw BI, CRM, fulfillment, leveranciers, orderverwerking en nog veel meer. Onze developers hebben jarenlange ervaring met elk type koppeling. Of het nou gaat om een XML, JSON, CSV, API of plugin, wij staan voor je paraat.

Woocommerce webshop integratie

Na het laten maken van een WordPress-website, kun je ervoor kiezen om deze te integreren met WooCommerce, een krachtige plugin die ervoor zorgt dat jouw website transformeert tot een volwaardig e-commerceplatform. Je kunt dus een compleet online platform toevoegen aan jouw website, waarbij je profiteert van functies voor productverkoop, betalingsverwerking en voorraadbeheer. NEXT LEAD staat voor je klaar als je de volgende stap wil maken met het creëren van een E-commerce powerhouse. 

Performance en volledige optimalisatie

NEXT LEAD besteedt veel tijd en aandacht aan het volledig optimaliseren van jouw website. Wij blijven continu testen om ervoor te zorgen dat alles op technisch SEO-vlak goed staat. Wij letten scherp op de URL-structuur, sitemap, gebroken links en 404-fouten. Daarnaast kun je er ook op vertrouwen dat jouw website voor zowel mobiel als desktop perfect staat.

Online Marketing

Oké, je hebt een gelikte website die tot in de puntjes is verzorgd. Tof! Alleen is er niemand om jouw kunstwerk te aanschouwen. Dat is natuurlijk hartstikke zonde van alle bloed, zweet, tranen en alle kostbare tijd die in het bouwen van jouw website zijn gestoken. Jouw website mag er wezen, alleen kunnen er meerdere factoren de oorzaak zijn van de lage bezoekersaantallen. Denk aan de content die er op jouw website staat en domein autoriteit. Wij helpen dan ook graag met het opkrikken van de bezoekersaantallen, leadgeneratie of conversies door middel van zoekmachineoptimalisatie, technische seo optimalisatie of sea.

Hoe werken wij?

Met meer dan een decennium aan ervaring en meer dan 1.000 succesvol afgeronde projecten zijn wij een vertrouwd WordPress-bureau voor meer dan 500 klanten. Onze missie is gericht op duidelijke en transparante communicatie. We streven ernaar om met je mee te denken, het beste advies te geven voor jouw website of webshop en jouw bedrijf te ondersteunen bij het behalen van online successen. Voor al jouw vragen over onze expertises: WordPress websites, WooCommerce webshops, online marketing, marketplaces, content, design en koppelingen staan wij voor je klaar. Glasheldere communicatie en afspraken vormen de kern van onze werkwijze. Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent!

Wat gebeurt er na de oplevering?

Onderhoud

Uiteraard gaan wij controleren of alles netjes staat en of het zo blijft. Indien er aanpassingen of optimalisaties moeten plaatsvinden na livegang, zullen wij daarin helpen. Een WordPress website laten maken door ons betekent dat je erop kunt rekenen dat wij betrokken blijven bij de website. Tevens kun je er voor kiezen om het technisch onderhoud zo lang als gewenst aan ons over te laten.

Heb je al een WordPress website en zoek je hulp?

Uiteraard kan het geval zijn dat je al een WordPress website hebt gemaakt of hebt laten maken en niet op zoek bent naar een vernieuwing hiervan. NEXT LEAD kan ongetwijfeld ook mee helpen! Wil je de huidige website laten aanpassen, doorontwikkelen, updaten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van online marketing, marketplaces, content of koppelingen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Hier helpen we je ook graag mee

Met ons team van online specialisten bieden wij een full service dienstverlening zodat er niks ontbreekt bij een WordPress website laten maken.

Online marketing

Met een succesvolle mix van SEO en SEA maken wij jouw website beter vindbaar in Google.

Lees meer

Design & Content

Onze designers en tekstschrijvers ontwerpen en ontwikkelen de content die past bij jouw wensen en strategie.

Lees meer

Koppelingen

Wij koppelen websites en webshops met externe software/tools zoals Google Analytics en betaalsystemen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Waarom een WordPress website laten maken door NEXT LEAD?

Een WordPress website laten maken kan een grote investering zijn waarbij je volledig moet kunnen vertrouwen op de partner die deze dienst levert. Bij NEXT LEAD kun je er 100% van uit gaan dat wij met onze expertise, missie en visie uiteraard glashelder communiceren, jou in elke stap van de weg meenemen en een website neerzetten waar zelfs jouw concurrentie u tegen zegt!

Gaat mijn website goed vindbaar worden in Google?

Als je ook kiest voor SEO optimalisatie, gaan wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je jouw concurrentie voorbij vliegt in Google! Reken er maar op dat onze SEO specialisten jouw kunnen assisteren met het optimaliseren van jouw online zichtbaarheid door middel van een zoekwoordenonderzoek en SEO optimalisatieplan. Wil je snel in kaders hebben hoe het staat met jouw online zichtbaarheid? Vraag dan een gratis SEO Quick Scan aan!

Ik heb al een WordPress website laten maken of zelf gemaakt. Kunnen jullie mij daar ook bij helpen?

Uiteraard! Wil je de website laten aanpassen, doorontwikkelen, updaten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van online marketing, marketplaces, content of koppelingen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Is het mogelijk om te kiezen voor technisch onderhoud voor mijn bestaande website?

Wij adviseren al onze klanten met een WordPress website om deze technisch te (laten) onderhouden. Het technisch onderhoud bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen.

  • Wij updaten WordPress & plugins
  • Wij beveiligen de WordPress website
  • Wij monitoren de uptime van de WordPress website
  • Wij maken back-ups van de WordPress website
  • Wij bieden WordPress support

Bekijk ook onze informatiepagina over het technisch onderhoud of neem vrijblijvend contact met ons op.

Kan ik achteraf nog dingen aanpassen op de website?

Absoluut! Vanwege de gebruiksvriendelijke inrichting van WordPress, kun je gemakkelijk van alles nog aanpassen. Indien je daar hulp bij nodig hebt, kun je dat op elk moment laten weten. Wij helpen je daar graag bij. Hoe groot of klein de aanpassing ook is.

Waarom zou ik kiezen voor een custom thema?

Een custom thema is sneller, gebruiksvriendelijker en veiliger. Bovendien heb je met een custom thema echt een uniek design. Lees ook eens onze blog over WordPress thema’s en Custom Thema’s.

Betaal ik licentiekosten of andere jaarlijkse kosten voor WordPress?

Nee, je betaalt geen maandelijkse licentiekosten voor WordPress maar het is wel mogelijk dat je maandelijkse kosten hebt wanneer je gebruikmaakt van betaalde plugins. Daarnaast kun je rekening houden met jaarlijkse kosten voor bijvoorbeeld hosting en technisch onderhoud (wanneer je dit uitbesteed).

Wat zijn de kosten?

Wat zijn de kosten voor een WordPress website laten maken? Wij begrijpen heel goed dat je deze vraag stelt. Je wilt immers dat jouw investering het beste besteed wordt. Met een kennismakingsgesprek willen wij inventariseren wat jouw wensen en doelstellingen zijn, zodat wij een advies op maat kunnen maken.

De prijs van een WordPress website laten maken kan variëren omdat de wensen van elke opdrachtgever verschillen. Bij NEXT LEAD willen wij niet dat je voor verrassingen komt te staan. Wij sturen dan ook na een kennismakingsgesprek een vrijblijvende offerte op. U heeft dan alle ruimte om te delen wat je wel of niet wilt en waarbij je ook inzicht hebt in wat er per uur gedaan wordt zodat het precies duidelijk is waar jij voor betaalt en waarom.

Klanten aan het woord

Ilja Tenholter

Ilja Tenholter

Cygnific - Manager Communication

"Wij zijn erg blij met de nieuwe website. De samenwerking met NEXT LEAD verliep soepel, helder en voorspoedig. NEXT LEAD komt met goede adviezen en begeleiding. Zonder af te wijken van de initiële opdracht wordt het optimale opgeleverd. De samenwerking is ons erg goed bevallen!"

Sylvia Harremanse

Sylvia Harremanse

Ceban Pharmaceuticals - Marketing Manager

"Een aantal jaar werk ik nu al naar volle tevredenheid samen met NEXT LEAD en dat bij verschillende werkgevers. Redenen waarom? De toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt. De bereikbaarheid en ijzersterke communicatie. Als klant geef je een opdracht met een gerust hart aan NEXT LEAD. Oh … en niet te vergeten het pro-actief meedenken met de overall business als kerst op de taart! Voor mij is er niets fijner dan samenwerken met ondernemers die passie hebben voor hun vakgebied."

Pim van Rijswijk

Pim van Rijswijk

VRB Adviesgroep - Directeur

“Wij werken vanuit de VRB Adviesgroep al tien jaar samen met NEXT LEAD. Zij helpen ons naast de realisatie van het e-commerce (website / webshop) gedeelte, ook met de daarop volgende stappen richting e-business. Nadat iemand zich via de – inmiddels door NEXT LEAD vernieuwde – website van de VRB Adviesgroep kenbaar heeft gemaakt, wordt deze lead ook digitaal opgevolgd (e-business).”

Ben jij klaar voor de next step?

We plannen graag een vrijblijvend (video)gesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Of neem op een andere manier contact op:

Selectie van onze opdrachtgevers

Veldzigt 22
3454 PW De Meern (Utrecht)

Telefoonnummer: 030-42 00 445
E-mail: info@nextlead.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 45 recensies
Een aantal jaar werk ik nu al naar volle tevredenheid samen met NEXT LEAD en dat bij verschillende werkgevers. Redenen waarom? De toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt. De bereikbaarheid en ijzersterke communicatie. Als klant geef je een opdracht met een gerust hart aan NEXT LEAD. Oh … en niet te vergeten het pro-actief meedenken met de overall business als kers op de taart! Voor mij is er niets fijner dan samenwerken met ondernemers die passie hebben voor hun vakgebied.
Sylvia
Sylvia
20 Januari 2024
NEXT LEAD heeft ons uitstekend geholpen met het opzetten van onze SEA en SEO strategie. Een goede partner die kan denken én doen.
Gabrielle Zonneveld Piek
Gabrielle Zonneveld Piek
4 December 2023
Team Nextlead heeft onze webshop geheel geüpdatet, en diverse plugins vernieuwd, alles werkte daarna weer prima!
Edu Buijtenhuis
Edu Buijtenhuis
29 November 2023
Het is inmiddels al jaren terug dat we Alexander hebben benaderd of hij niet alleen flyers, maar ook een website kon ontwerpen voor ons kinderdagverblijf. We zijn kleinschalig en redelijk uniek, wat het vaak lastig maakt een externe partij uit te leggen wat we voor ogen hebben. Alexander bleek ontzettend makkelijk te benaderen (nu nog bij plotse bestands wijzigingen door bv een inspectie) en begreep ons direct. Zo is het vernieuwen van onze website een paar maanden terug ook erg soepel verlopen. Hij regelde alles, ik lever alleen de teksten. We zitten al krap genoeg in onze tijd! Zouden we opnieuw een bedrijf beginnen dan hoef ik niet te twijfelen waar we zullen beginnen. Het begint met een appje naar Alexander. Top-werk!
Ellimo
Ellimo
21 November 2023
Super samenwerking gehad met Next Lead! De communicatie was goed, snel en flexibel. Het team van Next Lead, heeft onze website van concept tot aan uitvoering goed begeleid met een super mooi resultaat. Wij zijn blij met Next lead als partner en kijken uit naar nog vele mooie projecten samen.
Marketing Bipharma
Marketing Bipharma
28 September 2023
Next Lead is transparant over de mogelijkheden en stelt zich op als partner. Ze zijn goed bereikbaar en flexibel.
Anne van Dam
Anne van Dam
1 September 2023
Next lead heeft net de nieuwe website gebouwd voor Jetchair en zoals we al een paar jaar van ze gewend zijn is dit heel soepel verlopen. Snelle communicatie, begrijpen wat we willen en altijd bereikbaar. Super bedankt Team Next Lead.
Wim In ‘t veen
Wim In ‘t veen
30 Augustus 2023
Snel en betrouwbaar. Professioneel, Servicebewust en goede ondersteuning
Theo Hijdra
Theo Hijdra
28 Augustus 2023
Ze zijn snel, flexibel en denken goed mee!
Bas Vriens
Bas Vriens
26 Augustus 2023
Beste Alexander en je collega's van Next Lead, Wat ben ik blij met jullie hulp, meedenken, steun en arbeid om mijn website te kunnen voltooien. Graag wil ik jullie laten weten dat ik heb ervaren dat jullie goed hebben kunnen aansluiten bij en afstemmen op mijn proces, constant. Stap voor stap, met veel geduld van jullie zijde, met een luisterend oor en waardevolle feedback, meedenkend op mijn pad naar het komen tot mijn website. Ik ben ook heel blij met het logo waarin jullie in het proces tot het komen tot mijn logo met me hebben meegedacht en constant hebben afgestemd op mijn wensen en behoeften, met daarbij ook jullie creativiteit. Het logo klopt qua vorm, ontwerp en kleur. Het klopt helemaal, van A tot Z in het proces, dat heeft geresulteerd in dit resultaat: mijn website. Ik ben onder de indruk van wat jullie mij hebben gebracht op basis van mijn wensen, behoeften, input en aanreiken. Waar jullie hebben kunnen volgen in dat wat ik wil brengen en zenden. Waarbij ik je richting die ik hierin nodig had, je tips en adviezen heel waardevol vond, Alexander. Alles begint bij luisteren, écht luisteren. En dat heb ik in jullie ontmoet. Het was een waar proces. Ik voel me dankbaar 🙏 Hartelijke groet, Franka Guiking
Franka Guiking
Franka Guiking
24 Juli 2023

Veldzigt 22
3454 PW De Meern (Utrecht)

Telefoonnummer: 030-42 00 445
E-mail: info@nextlead.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 45 recensies
Een aantal jaar werk ik nu al naar volle tevredenheid samen met NEXT LEAD en dat bij verschillende werkgevers. Redenen waarom? De toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt. De bereikbaarheid en ijzersterke communicatie. Als klant geef je een opdracht met een gerust hart aan NEXT LEAD. Oh … en niet te vergeten het pro-actief meedenken met de overall business als kers op de taart! Voor mij is er niets fijner dan samenwerken met ondernemers die passie hebben voor hun vakgebied.
Sylvia
Sylvia
20 Januari 2024
NEXT LEAD heeft ons uitstekend geholpen met het opzetten van onze SEA en SEO strategie. Een goede partner die kan denken én doen.
Gabrielle Zonneveld Piek
Gabrielle Zonneveld Piek
4 December 2023
Team Nextlead heeft onze webshop geheel geüpdatet, en diverse plugins vernieuwd, alles werkte daarna weer prima!
Edu Buijtenhuis
Edu Buijtenhuis
29 November 2023
Het is inmiddels al jaren terug dat we Alexander hebben benaderd of hij niet alleen flyers, maar ook een website kon ontwerpen voor ons kinderdagverblijf. We zijn kleinschalig en redelijk uniek, wat het vaak lastig maakt een externe partij uit te leggen wat we voor ogen hebben. Alexander bleek ontzettend makkelijk te benaderen (nu nog bij plotse bestands wijzigingen door bv een inspectie) en begreep ons direct. Zo is het vernieuwen van onze website een paar maanden terug ook erg soepel verlopen. Hij regelde alles, ik lever alleen de teksten. We zitten al krap genoeg in onze tijd! Zouden we opnieuw een bedrijf beginnen dan hoef ik niet te twijfelen waar we zullen beginnen. Het begint met een appje naar Alexander. Top-werk!
Ellimo
Ellimo
21 November 2023
Super samenwerking gehad met Next Lead! De communicatie was goed, snel en flexibel. Het team van Next Lead, heeft onze website van concept tot aan uitvoering goed begeleid met een super mooi resultaat. Wij zijn blij met Next lead als partner en kijken uit naar nog vele mooie projecten samen.
Marketing Bipharma
Marketing Bipharma
28 September 2023
Next Lead is transparant over de mogelijkheden en stelt zich op als partner. Ze zijn goed bereikbaar en flexibel.
Anne van Dam
Anne van Dam
1 September 2023
Next lead heeft net de nieuwe website gebouwd voor Jetchair en zoals we al een paar jaar van ze gewend zijn is dit heel soepel verlopen. Snelle communicatie, begrijpen wat we willen en altijd bereikbaar. Super bedankt Team Next Lead.
Wim In ‘t veen
Wim In ‘t veen
30 Augustus 2023
Snel en betrouwbaar. Professioneel, Servicebewust en goede ondersteuning
Theo Hijdra
Theo Hijdra
28 Augustus 2023
Ze zijn snel, flexibel en denken goed mee!
Bas Vriens
Bas Vriens
26 Augustus 2023
Beste Alexander en je collega's van Next Lead, Wat ben ik blij met jullie hulp, meedenken, steun en arbeid om mijn website te kunnen voltooien. Graag wil ik jullie laten weten dat ik heb ervaren dat jullie goed hebben kunnen aansluiten bij en afstemmen op mijn proces, constant. Stap voor stap, met veel geduld van jullie zijde, met een luisterend oor en waardevolle feedback, meedenkend op mijn pad naar het komen tot mijn website. Ik ben ook heel blij met het logo waarin jullie in het proces tot het komen tot mijn logo met me hebben meegedacht en constant hebben afgestemd op mijn wensen en behoeften, met daarbij ook jullie creativiteit. Het logo klopt qua vorm, ontwerp en kleur. Het klopt helemaal, van A tot Z in het proces, dat heeft geresulteerd in dit resultaat: mijn website. Ik ben onder de indruk van wat jullie mij hebben gebracht op basis van mijn wensen, behoeften, input en aanreiken. Waar jullie hebben kunnen volgen in dat wat ik wil brengen en zenden. Waarbij ik je richting die ik hierin nodig had, je tips en adviezen heel waardevol vond, Alexander. Alles begint bij luisteren, écht luisteren. En dat heb ik in jullie ontmoet. Het was een waar proces. Ik voel me dankbaar 🙏 Hartelijke groet, Franka Guiking
Franka Guiking
Franka Guiking
24 Juli 2023
© Copyright NEXT LEAD B.V. 2024 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Disclaimer