Full service WordPress bureau

Onze Google Reviews:

★★★★★ (5/5)

WordPress plugins

Er zijn duizenden WordPress plugins die je kunt gebruiken in jouw WordPress website. Wij hebben 15 populaire plugins – in willekeurige volgorde – voor je op een rijtje gezet.

15 WordPress plugins

Dit is een plugin waarmee je alle teksten (pagina’s, artikelen, blogs, etc.) kunt optimaliseren op het gebied van SEO. Wanneer je SEO geoptimaliseerd is, scoor je hoger in zoekmachines. Yoast SEO werkt met een aantal verschillende functies waarmee je je teksten kunt verbeteren (denk bijvoorbeeld aan pagina titels, meta descriptions en keywords).

  1. Gravity Forms is een plugin waarmee je uitgebreide/complexe formulieren kunt maken. Gravity Forms heeft meer functionaliteiten dan andere formulieren plugins. Zo kun je bijvoorbeeld (ook) inplannen op wat voor tijd het formulier online staat, kun je een koppeling maken met iDeal en kun je het aantal inzendingen beperken.

Dit is één van de bekendste webshop plugins. WooCommerce is een open source e-commerceplatform en is wereldwijd enorm populair. WooCommerce is een webshop-plugin waarbij content en verkopen perfect gecombineerd worden.

WordFence Security is een populaire beveiligingsplugin. De plugin is – net als WordPress zelf – open source, en daarom is de website tot in detail te beveiligen. Verder blokkeert WordFence IP-adressen wanneer er verdacht verkeer op je website wordt gesignaleerd en krijg je een mail wanneer er dreigingen worden gesignaleerd. Ook kun je je website beschermen door het aantal pogingen om in te loggen te beperken.

IThemes Security is een concurrent van het hierboven genoemde WordFence Security. Het is een plugin die je website beveiligt tegen hackers en malware. IThemes Security is een gebruiksvriendelijke plugin die vele opties biedt om jouw website veiliger te maken. Zo blokkeert de plugin automatisch hackers en scant de plugin je website regelmatig op malware.

Met deze plugin kan je eenvoudig contactformulieren opstellen, beheren en aanpassen. Je kunt verschillende invoervelden aanmaken, bijvoorbeeld voor je naam, e-mail, en adres. Het is erg handig om een contactformulier toe te voegen aan je website omdat je het bezoekers zo makkelijker maakt om contact op te nemen. Ook komt je website op deze manier betrouwbaarder over.

Met de Google Analytics WordPress plugin kun je Google Analytics koppelen aan je website en direct in je Content Management Systeem (CMS) tonen. Met Google Analytics kun je bijvoorbeeld het aantal nieuwe bezoekers zien, je kunt zien waar je bezoekers vandaan komen (via welke kanalen) en hoe ze door je website heen navigeren.

Elementor is een page builder waarmee je zonder heel veel kennis van coderen op jouw WordPress website simpel webpagina’s kunt ontwikkelen. Je kunt Elementor voor bijna alles gebruiken, denk aan de header, footer, het inladen van artikelen, templates en archiefpagina’s.

WP Bakery is een page builder die erg gebruiksvriendelijk werkt (en een concurrent van Elementor). WP Bakery heeft enorm veel verschillende mogelijkheden die je kunt toepassen / toevoegen op jouw WordPress website. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig pagina-templates, elementen, koppelingen en formulieren toevoegen aan je website.

Redirection is een plugin waarmee je webpagina’s eenvoudig kunt doorlinken. Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe WordPress website bouwt en je links (urls) veranderen, dan kun je deze automatisch doorsturen naar de nieuwe pagina(s).

Met de Advanced Custom Fields (ACF) plugin kun je in je Content Management Systeem (CMS) – oftewel binnen WordPress – extra velden toevoegen om zo ook meer functies toe te kunnen voegen. Bijvoorbeeld extra tekst, een afbeelding of een link. ACF wordt veel gebruikt in custom WordPress thema’s ofwel als aanvulling op bestaande WordPress thema’s.

Door gebruik te maken van de caching plugin WP Rocket zorg je er voor dat jouw website sneller reageert dan wanneer je geen caching gebruikt. Je website ‘onthoudt’ webpagina’s zodat deze bij de volgende bezoeker sneller worden ingeladen. Hoe sneller een website laadt, hoe beter.

Een XML sitemap is een soort van inhoudsopgave met daarin alle URL’s die op je website staan. Dit is een handig hulpmiddel voor een Googlebot om alle pagina’s op jouw website overzichtelijk te krijgen (en te kunnen indexeren).

Akismet is bedoeld om spam tegen te houden. Omdat Akismet wereldwijd wordt gebruikt en op heel veel websites is geïnstalleerd, heeft de plugin een enorme databank aan informatie. Door middel van al deze informatie kan Akismet goed bepalen welke reacties (op berichten of formulieren) wel of geen spam zijn en hier waar nodig een melding van maken of deze reactie blokkeren.

Tegenwoordig heeft elke website een SSL certificaat (kijk maar naar het groene slotje in de adresbalk). Simple SSL zorgt ervoor dat jouw website automatisch wordt ingeladen via een HTTPS verbinding (en niet via HTTP) en dat informatie (die je bezoeker invult, via bijvoorbeeld een contactformulier) ‘versleuteld’ verstuurd wordt.

Technology, millennials and lifestyle concept. Carefree cute brunette female student put on headphones, plug-in smartphone picking song and smiling, standing blue background make playlist for study.

Ben jij klaar voor de next step?

We plannen graag een vrijblijvend (video)gesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Of neem op een andere manier contact op:

Selectie van onze opdrachtgevers

Veldzigt 22
3454 PW De Meern (Utrecht)

Telefoonnummer: 030-42 00 445
E-mail: info@nextlead.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 46 recensies
Een aantal jaar werk ik nu al naar volle tevredenheid samen met NEXT LEAD en dat bij verschillende werkgevers. Redenen waarom? De toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt. De bereikbaarheid en ijzersterke communicatie. Als klant geef je een opdracht met een gerust hart aan NEXT LEAD. Oh … en niet te vergeten het pro-actief meedenken met de overall business als kers op de taart! Voor mij is er niets fijner dan samenwerken met ondernemers die passie hebben voor hun vakgebied.
Sylvia
Sylvia
20 Januari 2024
NEXT LEAD heeft ons uitstekend geholpen met het opzetten van onze SEA en SEO strategie. Een goede partner die kan denken én doen.
Gabrielle Zonneveld Piek
Gabrielle Zonneveld Piek
4 December 2023
Team Nextlead heeft onze webshop geheel geüpdatet, en diverse plugins vernieuwd, alles werkte daarna weer prima!
Edu Buijtenhuis
Edu Buijtenhuis
29 November 2023
Het is inmiddels al jaren terug dat we Alexander hebben benaderd of hij niet alleen flyers, maar ook een website kon ontwerpen voor ons kinderdagverblijf. We zijn kleinschalig en redelijk uniek, wat het vaak lastig maakt een externe partij uit te leggen wat we voor ogen hebben. Alexander bleek ontzettend makkelijk te benaderen (nu nog bij plotse bestands wijzigingen door bv een inspectie) en begreep ons direct. Zo is het vernieuwen van onze website een paar maanden terug ook erg soepel verlopen. Hij regelde alles, ik lever alleen de teksten. We zitten al krap genoeg in onze tijd! Zouden we opnieuw een bedrijf beginnen dan hoef ik niet te twijfelen waar we zullen beginnen. Het begint met een appje naar Alexander. Top-werk!
Ellimo
Ellimo
21 November 2023
Super samenwerking gehad met Next Lead! De communicatie was goed, snel en flexibel. Het team van Next Lead, heeft onze website van concept tot aan uitvoering goed begeleid met een super mooi resultaat. Wij zijn blij met Next lead als partner en kijken uit naar nog vele mooie projecten samen.
Marketing Bipharma
Marketing Bipharma
28 September 2023
Next Lead is transparant over de mogelijkheden en stelt zich op als partner. Ze zijn goed bereikbaar en flexibel.
Anne van Dam
Anne van Dam
1 September 2023
Next lead heeft net de nieuwe website gebouwd voor Jetchair en zoals we al een paar jaar van ze gewend zijn is dit heel soepel verlopen. Snelle communicatie, begrijpen wat we willen en altijd bereikbaar. Super bedankt Team Next Lead.
Wim In ‘t veen
Wim In ‘t veen
30 Augustus 2023
Snel en betrouwbaar. Professioneel, Servicebewust en goede ondersteuning
Theo Hijdra
Theo Hijdra
28 Augustus 2023
Ze zijn snel, flexibel en denken goed mee!
Bas Vriens
Bas Vriens
26 Augustus 2023
Beste Alexander en je collega's van Next Lead, Wat ben ik blij met jullie hulp, meedenken, steun en arbeid om mijn website te kunnen voltooien. Graag wil ik jullie laten weten dat ik heb ervaren dat jullie goed hebben kunnen aansluiten bij en afstemmen op mijn proces, constant. Stap voor stap, met veel geduld van jullie zijde, met een luisterend oor en waardevolle feedback, meedenkend op mijn pad naar het komen tot mijn website. Ik ben ook heel blij met het logo waarin jullie in het proces tot het komen tot mijn logo met me hebben meegedacht en constant hebben afgestemd op mijn wensen en behoeften, met daarbij ook jullie creativiteit. Het logo klopt qua vorm, ontwerp en kleur. Het klopt helemaal, van A tot Z in het proces, dat heeft geresulteerd in dit resultaat: mijn website. Ik ben onder de indruk van wat jullie mij hebben gebracht op basis van mijn wensen, behoeften, input en aanreiken. Waar jullie hebben kunnen volgen in dat wat ik wil brengen en zenden. Waarbij ik je richting die ik hierin nodig had, je tips en adviezen heel waardevol vond, Alexander. Alles begint bij luisteren, écht luisteren. En dat heb ik in jullie ontmoet. Het was een waar proces. Ik voel me dankbaar 🙏 Hartelijke groet, Franka Guiking
Franka Guiking
Franka Guiking
24 Juli 2023

Veldzigt 22
3454 PW De Meern (Utrecht)

Telefoonnummer: 030-42 00 445
E-mail: info@nextlead.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 46 recensies
Een aantal jaar werk ik nu al naar volle tevredenheid samen met NEXT LEAD en dat bij verschillende werkgevers. Redenen waarom? De toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt. De bereikbaarheid en ijzersterke communicatie. Als klant geef je een opdracht met een gerust hart aan NEXT LEAD. Oh … en niet te vergeten het pro-actief meedenken met de overall business als kers op de taart! Voor mij is er niets fijner dan samenwerken met ondernemers die passie hebben voor hun vakgebied.
Sylvia
Sylvia
20 Januari 2024
NEXT LEAD heeft ons uitstekend geholpen met het opzetten van onze SEA en SEO strategie. Een goede partner die kan denken én doen.
Gabrielle Zonneveld Piek
Gabrielle Zonneveld Piek
4 December 2023
Team Nextlead heeft onze webshop geheel geüpdatet, en diverse plugins vernieuwd, alles werkte daarna weer prima!
Edu Buijtenhuis
Edu Buijtenhuis
29 November 2023
Het is inmiddels al jaren terug dat we Alexander hebben benaderd of hij niet alleen flyers, maar ook een website kon ontwerpen voor ons kinderdagverblijf. We zijn kleinschalig en redelijk uniek, wat het vaak lastig maakt een externe partij uit te leggen wat we voor ogen hebben. Alexander bleek ontzettend makkelijk te benaderen (nu nog bij plotse bestands wijzigingen door bv een inspectie) en begreep ons direct. Zo is het vernieuwen van onze website een paar maanden terug ook erg soepel verlopen. Hij regelde alles, ik lever alleen de teksten. We zitten al krap genoeg in onze tijd! Zouden we opnieuw een bedrijf beginnen dan hoef ik niet te twijfelen waar we zullen beginnen. Het begint met een appje naar Alexander. Top-werk!
Ellimo
Ellimo
21 November 2023
Super samenwerking gehad met Next Lead! De communicatie was goed, snel en flexibel. Het team van Next Lead, heeft onze website van concept tot aan uitvoering goed begeleid met een super mooi resultaat. Wij zijn blij met Next lead als partner en kijken uit naar nog vele mooie projecten samen.
Marketing Bipharma
Marketing Bipharma
28 September 2023
Next Lead is transparant over de mogelijkheden en stelt zich op als partner. Ze zijn goed bereikbaar en flexibel.
Anne van Dam
Anne van Dam
1 September 2023
Next lead heeft net de nieuwe website gebouwd voor Jetchair en zoals we al een paar jaar van ze gewend zijn is dit heel soepel verlopen. Snelle communicatie, begrijpen wat we willen en altijd bereikbaar. Super bedankt Team Next Lead.
Wim In ‘t veen
Wim In ‘t veen
30 Augustus 2023
Snel en betrouwbaar. Professioneel, Servicebewust en goede ondersteuning
Theo Hijdra
Theo Hijdra
28 Augustus 2023
Ze zijn snel, flexibel en denken goed mee!
Bas Vriens
Bas Vriens
26 Augustus 2023
Beste Alexander en je collega's van Next Lead, Wat ben ik blij met jullie hulp, meedenken, steun en arbeid om mijn website te kunnen voltooien. Graag wil ik jullie laten weten dat ik heb ervaren dat jullie goed hebben kunnen aansluiten bij en afstemmen op mijn proces, constant. Stap voor stap, met veel geduld van jullie zijde, met een luisterend oor en waardevolle feedback, meedenkend op mijn pad naar het komen tot mijn website. Ik ben ook heel blij met het logo waarin jullie in het proces tot het komen tot mijn logo met me hebben meegedacht en constant hebben afgestemd op mijn wensen en behoeften, met daarbij ook jullie creativiteit. Het logo klopt qua vorm, ontwerp en kleur. Het klopt helemaal, van A tot Z in het proces, dat heeft geresulteerd in dit resultaat: mijn website. Ik ben onder de indruk van wat jullie mij hebben gebracht op basis van mijn wensen, behoeften, input en aanreiken. Waar jullie hebben kunnen volgen in dat wat ik wil brengen en zenden. Waarbij ik je richting die ik hierin nodig had, je tips en adviezen heel waardevol vond, Alexander. Alles begint bij luisteren, écht luisteren. En dat heb ik in jullie ontmoet. Het was een waar proces. Ik voel me dankbaar 🙏 Hartelijke groet, Franka Guiking
Franka Guiking
Franka Guiking
24 Juli 2023
© Copyright NEXT LEAD B.V. 2024 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Disclaimer