Full service WordPress bureau

Onze Google Reviews:

★★★★★ (5/5)

Linkbuilding

Linkbuilding is erg belangrijk voor betere posities in Google. Maar wat is linkbuilding nu eigenlijk? En hoe werkt het? Je leest het in deze blog!

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een manier om hoger te scoren in zoekmachines zoals Google. Dit doe je door interne en/of externe links te plaatsen. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van een goed doordachte SEO strategie.

Allereerst behandelen we interne linkbuilding. Met behulp van interne linkbuilding kun je een goede structuur op je website / webshop maken door links op een webpagina te plaatsen. Wanneer bijvoorbeeld jouw “diensten” pagina belangrijk is, is het slim om deze pagina vaker onder andere webpagina’s te linken. Op deze manier krijg Google door dat een bepaalde webpagina meer waarde heeft en zal deze webpagina hoger getoond worden in een zoekmachine.

Ook externe linkbuilding speelt een grote rol bij het verhogen van je positie in zoekmachines. Wanneer je website meer autoriteit krijgt, wordt je hoger in zoekmachines getoond. Meer autoriteit kan je verkrijgen door externe linkbuilding. Dit houdt in dat je links van jouw website / webshop op andere relevante websites plaatst. Het heeft geen zin om zoveel mogelijk links op zoveel mogelijk websites te plaatsen. Google kijkt namelijk wel naar de kwaliteit van die websites / webshops. Dus hoe hoger de kwaliteit, hoe meer autoriteit, hoe hoger je zal worden geplaatst in Google.

Elegant smiling woman in glasses and striped shirt using laptop computer while siting at table in kitchen
Business hands joined together teamwork

Hoe wij linkbuilding aanpakken

Bij NEXT LEAD begrijpen we dat geen twee websites hetzelfde zijn. Daarom bieden we een op maat gemaakte linkbuilding aanpak die is afgestemd op de unieke behoeften en doelen van jouw website. Wij gaan grondig te werk om de beste strategie voor jouw website te ontwikkelen. We beginnen met een grondige analyse van jouw huidige backlinkprofiel en dat van jouw concurrenten. Dit stelt ons in staat om kansen te identificeren en een plan te maken om jouw online autoriteit te vergroten.

Onze aanpak omvat:

Kwalitatieve Backlinks: We richten ons op het verkrijgen van backlinks van websites met een sterke reputatie / autoriteit binnen jouw branche. Dit verhoogt niet alleen jouw zoekmachinepositie, maar bouwt ook geloofwaardigheid op.

Diverse Backlinkbronnen: Wij zoeken naar diversiteit in backlinkbronnen, waaronder redactionele links, artikelen, zakelijke vermeldingen en meer. Dit zorgt voor een natuurlijk en evenwichtig backlinkprofiel.

Relevante Anker Tekst: We optimaliseren anker-teksten om ervoor te zorgen dat ze relevant zijn voor jouw inhoud en zoekwoorden, wat bijdraagt aan jouw SEO-strategie.

Voortdurende Monitoring: We blijven jouw backlinkprofiel monitoren om ervoor te zorgen dat links actueel en relevant blijven.

Het belang van Backlinks

Backlinks zijn de bouwstenen van jouw online reputatie. Ze dienen als aanbevelingen van andere websites, wat aantoont dat jouw inhoud waardevol is en de moeite waard om te delen. Zoekmachines hechten veel waarde aan deze aanbevelingen bij het rangschikken van websites. Door hoogwaardige backlinks te krijgen, vergroot je jouw kansen om hoger te scoren in de zoekresultaten, meer organisch verkeer aan te trekken en uiteindelijk jouw online doelen te bereiken.

 

foto-backlinks
Characters and global communication concept illustration

Relevante externe links (4 mogelijkheden)

Externe links, ook wel backlinks genoemd, zijn er in verschillende varianten.

Het plaatsen van deze links kan (1) gratis (door links te ruilen) ofwel (2) betaald, door een blog of artikel (met daarin links naar jouw website / webshop) op een andere website te plaatsen. Je kunt ook (3) zelf op zoek gaan naar externe websites (denk aan blogs of forums) waar je gratis links kunt plaatsen. Bovendien kunnen (4) externe websites ook (gratis) links naar jouw website / shop plaatsen zonder dat jij hierover specifieke afspraken gemaakt hebt.

Google kijkt naar de kwaliteit van (externe) links, dus let er op dat je geen links gebruikt die Google als ‘spammy’-links beoordeelt. Je wilt autoriteit opbouwen met je website / webshop -en dit doe je door kwalitatief te linkbuilden met relevante links.

Onze Toewijding aan Jouw Succes

Bij NEXT LEAD zijn we vastbesloten om jou te helpen slagen. Onze linkbuilding-diensten zijn een belangrijk onderdeel van onze benadering van online succes. We begrijpen dat het behalen van jouw doelen op het internet niet beperkt blijven tot het bouwen van een website; het gaat om het creëren van een sterke online aanwezigheid en het aantrekken van waardevol verkeer.

Wij hebben een bewezen staat van dienst in het opbouwen van effectieve backlinkstrategieën voor diverse sectoren. We werken nauw met jou samen om jouw doelen te begrijpen en te overtreffen.

Laat Jouw Website Uitblinken

Wil je jouw website laten uitblinken in de competitieve online wereld? Kies dan voor NEXT LEAD en ontdek hoe onze linkbuildingdiensten jouw online aanwezigheid kunnen versterken. We streven naar het leveren van hoogwaardige backlinks die niet alleen jouw SEO verbeteren, maar ook jouw algehele online succes bevorderen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek over jouw linkbuildingbehoeften. Samen zullen we werken aan het verwezenlijken van jouw online doelen en het laten groeien van jouw website naar nieuwe hoogten.

foto-5

Ben jij klaar voor de next step?

We plannen graag een vrijblijvend (video)gesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Of neem op een andere manier contact op:

Selectie van onze opdrachtgevers

Veldzigt 22
3454 PW De Meern (Utrecht)

Telefoonnummer: 030-42 00 445
E-mail: info@nextlead.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 44 recensies
Super samenwerking gehad met Next Lead! De communicatie was goed, snel en flexibel. Het team van Next Lead, heeft onze website van concept tot aan uitvoering goed begeleid met een super mooi resultaat. Wij zijn blij met Next lead als partner en kijken uit naar nog vele mooie projecten samen.
W. Beelen
W. Beelen
28 September 2023
Next Lead is transparant over de mogelijkheden en stelt zich op als partner. Ze zijn goed bereikbaar en flexibel.
Anne van Dam
Anne van Dam
1 September 2023
Next lead heeft net de nieuwe website gebouwd voor Jetchair en zoals we al een paar jaar van ze gewend zijn is dit heel soepel verlopen. Snelle communicatie, begrijpen wat we willen en altijd bereikbaar. Super bedankt Team Next Lead.
Wim In ‘t veen
Wim In ‘t veen
30 Augustus 2023
Snel en betrouwbaar. Professioneel, Servicebewust en goede ondersteuning
Theo Hijdra
Theo Hijdra
28 Augustus 2023
Ze zijn snel, flexibel en denken goed mee!
Bas Vriens
Bas Vriens
26 Augustus 2023
Beste Alexander en je collega's van Next Lead, Wat ben ik blij met jullie hulp, meedenken, steun en arbeid om mijn website te kunnen voltooien. Graag wil ik jullie laten weten dat ik heb ervaren dat jullie goed hebben kunnen aansluiten bij en afstemmen op mijn proces, constant. Stap voor stap, met veel geduld van jullie zijde, met een luisterend oor en waardevolle feedback, meedenkend op mijn pad naar het komen tot mijn website. Ik ben ook heel blij met het logo waarin jullie in het proces tot het komen tot mijn logo met me hebben meegedacht en constant hebben afgestemd op mijn wensen en behoeften, met daarbij ook jullie creativiteit. Het logo klopt qua vorm, ontwerp en kleur. Het klopt helemaal, van A tot Z in het proces, dat heeft geresulteerd in dit resultaat: mijn website. Ik ben onder de indruk van wat jullie mij hebben gebracht op basis van mijn wensen, behoeften, input en aanreiken. Waar jullie hebben kunnen volgen in dat wat ik wil brengen en zenden. Waarbij ik je richting die ik hierin nodig had, je tips en adviezen heel waardevol vond, Alexander. Alles begint bij luisteren, écht luisteren. En dat heb ik in jullie ontmoet. Het was een waar proces. Ik voel me dankbaar 🙏 Hartelijke groet, Franka Guiking
Franka Guiking
Franka Guiking
24 Juli 2023
Een aantal jaar werk ik nu al naar volle tevredenheid samen met NEXT LEAD en dat bij verschillende werkgevers. Redenen waarom? De toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt. De bereikbaarheid en ijzersterke communicatie. Als klant geef je een opdracht met een gerust hart aan NEXT LEAD. Oh … en niet te vergeten het pro-actief meedenken met de overall business als kerst op de taart! Voor mij is er niets fijner dan samenwerken met ondernemers die passie hebben voor hun vakgebied.
Sylvia
Sylvia
19 April 2023
Goede service
Lilian Keijbets
Lilian Keijbets
12 Maart 2023
Hele fijne samenwerking, het schakelen gaat snel met Next Lead en ze waren erg flexibel gedurende het hele proces.
Ruben Balfoort
Ruben Balfoort
2 Maart 2023
Wij zijn erg blij met de nieuwe website. De samenwerking met NEXT LEAD verliep soepel, helder en voorspoedig. NEXT LEAD komt met goede adviezen en begeleiding. Zonder af te wijken van  de initiële opdracht wordt het optimale opgeleverd. De samenwerking is ons erg goed bevallen!
Ilja Tenholter
Ilja Tenholter
2 Januari 2023

Veldzigt 22
3454 PW De Meern (Utrecht)

Telefoonnummer: 030-42 00 445
E-mail: info@nextlead.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 44 recensies
Super samenwerking gehad met Next Lead! De communicatie was goed, snel en flexibel. Het team van Next Lead, heeft onze website van concept tot aan uitvoering goed begeleid met een super mooi resultaat. Wij zijn blij met Next lead als partner en kijken uit naar nog vele mooie projecten samen.
W. Beelen
W. Beelen
28 September 2023
Next Lead is transparant over de mogelijkheden en stelt zich op als partner. Ze zijn goed bereikbaar en flexibel.
Anne van Dam
Anne van Dam
1 September 2023
Next lead heeft net de nieuwe website gebouwd voor Jetchair en zoals we al een paar jaar van ze gewend zijn is dit heel soepel verlopen. Snelle communicatie, begrijpen wat we willen en altijd bereikbaar. Super bedankt Team Next Lead.
Wim In ‘t veen
Wim In ‘t veen
30 Augustus 2023
Snel en betrouwbaar. Professioneel, Servicebewust en goede ondersteuning
Theo Hijdra
Theo Hijdra
28 Augustus 2023
Ze zijn snel, flexibel en denken goed mee!
Bas Vriens
Bas Vriens
26 Augustus 2023
Beste Alexander en je collega's van Next Lead, Wat ben ik blij met jullie hulp, meedenken, steun en arbeid om mijn website te kunnen voltooien. Graag wil ik jullie laten weten dat ik heb ervaren dat jullie goed hebben kunnen aansluiten bij en afstemmen op mijn proces, constant. Stap voor stap, met veel geduld van jullie zijde, met een luisterend oor en waardevolle feedback, meedenkend op mijn pad naar het komen tot mijn website. Ik ben ook heel blij met het logo waarin jullie in het proces tot het komen tot mijn logo met me hebben meegedacht en constant hebben afgestemd op mijn wensen en behoeften, met daarbij ook jullie creativiteit. Het logo klopt qua vorm, ontwerp en kleur. Het klopt helemaal, van A tot Z in het proces, dat heeft geresulteerd in dit resultaat: mijn website. Ik ben onder de indruk van wat jullie mij hebben gebracht op basis van mijn wensen, behoeften, input en aanreiken. Waar jullie hebben kunnen volgen in dat wat ik wil brengen en zenden. Waarbij ik je richting die ik hierin nodig had, je tips en adviezen heel waardevol vond, Alexander. Alles begint bij luisteren, écht luisteren. En dat heb ik in jullie ontmoet. Het was een waar proces. Ik voel me dankbaar 🙏 Hartelijke groet, Franka Guiking
Franka Guiking
Franka Guiking
24 Juli 2023
Een aantal jaar werk ik nu al naar volle tevredenheid samen met NEXT LEAD en dat bij verschillende werkgevers. Redenen waarom? De toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt. De bereikbaarheid en ijzersterke communicatie. Als klant geef je een opdracht met een gerust hart aan NEXT LEAD. Oh … en niet te vergeten het pro-actief meedenken met de overall business als kerst op de taart! Voor mij is er niets fijner dan samenwerken met ondernemers die passie hebben voor hun vakgebied.
Sylvia
Sylvia
19 April 2023
Goede service
Lilian Keijbets
Lilian Keijbets
12 Maart 2023
Hele fijne samenwerking, het schakelen gaat snel met Next Lead en ze waren erg flexibel gedurende het hele proces.
Ruben Balfoort
Ruben Balfoort
2 Maart 2023
Wij zijn erg blij met de nieuwe website. De samenwerking met NEXT LEAD verliep soepel, helder en voorspoedig. NEXT LEAD komt met goede adviezen en begeleiding. Zonder af te wijken van  de initiële opdracht wordt het optimale opgeleverd. De samenwerking is ons erg goed bevallen!
Ilja Tenholter
Ilja Tenholter
2 Januari 2023

© Copyright NEXT LEAD B.V. 2023 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Disclaimer